gw media

BÖCKER

Böckerna är för tillfället slut på förlag (utom e-boken Hjärnboken.se). Men en ny bok är på gång!

Hjärnboken Hjärnboken.se - en interaktiv e-bok

Det här är en e-bok i hjärnträning. Den har allt som en vanlig bok har - fakta, kunskap och inspiration - och innehåller dessutom interaktiva övningar.
Läs mer: Hjärnboken.se - en e-bok i hjärnträning
goda hjärningar

Goda Hjärningar!
Brainbooks

Uppföljaren till "Ja tack Hjärna" och "mer än hjärna" fokuserar på hur vi kan träna hjärnan samtidigt som vi gör gott för både oss själva och vår omgivning.

Mer än hjärna Mer än hjärna!
Brainbooks

Mer än hjärna! är uppföljaren till "Ja tack, hjärna!" och innehåller 32 energifyllda, kreativa, rogivande, smarta och roliga "hjärnträningspass".
Ja tack hjärna

Ja tack, hjärna!
Brainbooks

Ja tack, Hjärna! är en bok för dig som vill roa dig kungligt med din egen hjärna. Och samtidigt lära dig använda hjärnan bättre än du kanske någonsin gjort tidigare.

välja sällskapsdjur Välja Sällskapsdjur
Natur & Kultur förlag

Många frågor blir aktuella för den som ska välja husdjur: Hur gammalt kan djuret bli? Är det vaket dag eller natt? Vilka behov har det av mat, omvårdnad, sällskap och boende? Allergirisker? Detta och mycket mer får man veta om ett 20-tal djurslag.
Välja hund Välja Hund
Natur & Kultur förlag

Att skaffa hund påverkar ens liv för lång tid framåt, och det gäller att hitta en ras som passar ens egen livsstil. Den här boken presenterar 50 hundraser med kynne, utseende, behov, skötsel, hälsa, charm och nackdelar.


[Tillbaka till startsidan]

GABRIELLA WEJLID
Författare och föreläsare

gabriella@gwmedia.se